Medijapan MDF

Medijapan ili MDF je srednje gusta vlaknena ploča izradena pretežno od bukve, smreke, jele i lesa sa dodatkom polimernih smola. Za razliku od iverice MDF ima homogenu i veoma finu strukturu tako da ima i veću tvrdoću i otporniji je na vlagu a može se obrađivati i na tradicionalan način (kao drvo). Postoji sirovi i oplemenjene melaminskom folijom.

EVO Gloss

EVO Gloss (ploča sa visokim sjajem) je ukrasna i sjajna ploča koja se formira premazivanjem površina MDF panela debelim PVC-om visoke debljine 0,30 mm različitih površina. Zadnja strana MDF ploča sa prednjim stranama obloženim Evoglossom obložena je belim melaminskim dekornim papirom.

Glossmax

Glossmax Panel u visokom sjaju je drvena ploča s ukrasnom sjajnom površinom koja se dobiva nanošenjem ljepila i UV laka na površinu MDF-a ili ploča od iverice, preko različitih industrijskih procesa, uz korištenje napredne i jedinstvene tehnologije. Sa lakom koji se nanosi nakon hemijskog zagađenja procesa vrućeg premaza koji obezbeđuje odličnu adheziju na površinu obloženu melaminom, dobija se površina koja je otporna na ogrebotine i habanje veća od ostalih sjajnih površina.

EVO Gloss – Fantasy – Design

EVO Gloss – Hologram Colors – Design

EVO Gloss – Solid Colors – Design

EVO Gloss – Wood Patterns – Design

Glossmax – Fantasy – Design

Glossmax – Solid Colors – Design

Glossmax – Wood Patterns – Design